Despre noi


Informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal gasiti aici.

Aplica online

Calculator credit

RON
min. 1000 RON max. 20,000 RON

Credit achizitie bunuri

Pentru suma de: 4,500 RON
Perioada de:
Poti obtine o rata de:
100 RON pe luna

Informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal gasiti aici.

Aplica acum
 • Despre Garanti Credite de Consum

  Garanti Credite de Consum este brandul sub care din anul 2011 functioneaza compania Ralfi IFN SA, parte din grupul financiar-bancar Garanti.

  Grupul Garanti cuprinde Garanti Bank, Garanti Credite de Consum (marca sub care functioneaza Ralfi IFN SA) si Garanti Leasing (marca sub care functioneaza compania Motoractive Leasing IFN SA).

  Una dintre primele companii de pe piata creditelor de consum, cu o traditie de 20 ani pe aceasta piata, Garanti Credite de Consum completeaza gama de produse sii servicii a Grupului cu o oferta adaptata specificului fiecarui partener în parte:

  • Credite în magazine
  • Credite de nevoi personale
  • Asigurari atasate creditelor de consum: un plan de protectie a veniturilor si/sau garantie extinsa pentru produsul cumparat.

  Istoricul Ralfi

  Ralfi IFN SA a fost înfiintata în anul 1997, propunându-si înca de la început sa ofere solutii de finantare flexibile, rapide si accesibile clientilor persoane fizice.

  În trimestrul al treilea al anului 2006, Ralfi IFN SA si înca alte doua companii specializate în servicii financiare - Motoractive IFN SA (leasing) si Domenia Credit IFN SA – au fost achizitionate de GE Money, divizia de servicii financiare a companiei General Electric.

  La sfârsitul anului 2010, actionarul majoritar al Ralfi IFN SA a devenit Garanti Turcia(TGB), cea de-a doua banca privata ca marime din Turcia, care detine 100% din actiuni. În urma acestei modificari a actionariatului, Ralfi IFN SA a fost inclusa în grupul financiar bancar Garanti, continuându-si activitatea sub brandul Garanti Credite de Consum.               Grupul financiar spaniol Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) este actionarul majoritar al TGB, detinand o cota de 49.85% din capitalul social.